Méně soli, více zdraví. Tipy, jak snížit příjem soli bez ztráty chuti

Sůl nad zlato? Rozhodně ano, ALE je potřeba ji konzumovat s mírou. V opačném případě zaplatíme svým zdravím – vysoký krevní tlak, srdeční choroby a poškození ledvin.

Věděli jste, že v ČR překračujeme DDD příjem soli až trojnásobně? Problematika vysokého příjmu soli se týká téměř nás všech.

Mám pro vás jednoduché tipy, díky kterým nepřijdete o lahodnou chuť a zároveň předejdete zdravotním problémům.

Článek jsem napsala pro čtenáře iniciativy VÍM, CO JÍM a nyní je k dispozici i pro vás:
https://www.vimcojim.cz/magazin/clanky/o-vyzive/Mene-soli,-vice-zdravi.-Tipy,-jak-snizit-prijem-soli-bez-ztraty-chuti__s10010x20869.html
Jsem vystudovaný technolog potravin, výživový specialista a trenér. Pomáhám svým klientům zhubnout bez diet a "zázračných" doplňků stravy na hubnutí. Radím se správným výběrem potravin. Vycházím především ze studia VŠ, ale také ze své bohaté a velmi rozmanité praxe. Více informací o mně zde >>
  • Nehubneš? A děláš tyto chyby? Pak si stáhni brožuru zdarma
  • Nejnovější články
  • Kategorie