Osvěžující domácí nanuk z ovoce a tvarohu

K létu zkrátka patří nanuky, mražené krémy či sorbety. Neznám nikoho, kdo byl je nemilovat, jsou oblíbené nejen u dětí, ale i u dospělých. Ovšem především ženy se snaží těmto pochoutkám vyhnout, jelikož většina z nich jsou přímo kalorickými peckami. Tedy s vysokým obsahem přidaného cukru, ale také barviv a v případě smetanových zmrzlin také tuku. Najít v tržní síti odlehčenou variantu je přímo detektivní prací.

Bohužel ani většina sorbetů, neboli dření, neobsahuje pouze rozmixované a zmrazené ovoce. Většinou jsou vyrobeny pouze  z malého procenta ovoce a zbývající obsah je doplněn zahušťujícími látkami a rovněž velkým množstvím přidaného cukru, barviv a dalších složek.

Ptáte se proč? Samozřejmě kvůli ceně, výrobci se snaží snížit ceny surovin na minimum, čímž dosáhnou vyššího zisku z prodeje hotových výrobků. Ovšem nanuk s 20 % ovoce a 80 % vody by vám jistě nechutnal. Proto je sladká chuť z ovoce nahrazena přídavkem cukru a ochucujícími složkami, a atraktivní barva je zajištěna přídatnými látkami.

MILÉ ŽENY, MÁM PRO VÁS ŘEŠENÍ, díky němuž si budete moct dopřávat tyto osvěžující pochoutky bez výčitek a za nízkou cenu.

Nabízím vám recept na zdravé domácí nanuky, které budou bez přidaného cukru, barviv a dalších nevhodných přísad, a přitom sladké a osvěžující. A dokonce jim nebudou chybět ani bílkoviny. Konec řečí, dáme se do díla 😊.

 

 

Jsem vystudovaný technolog potravin, výživový specialista a trenér. Pomáhám svým klientům zhubnout bez diet a "zázračných" doplňků stravy na hubnutí. Radím se správným výběrem potravin. Vycházím především ze studia VŠ, ale také ze své bohaté a velmi rozmanité praxe. Více informací o mně zde >>
  • Nehubneš? A děláš tyto chyby? Pak si stáhni brožuru zdarma
  • Nejnovější články
  • Kategorie