Proč jsem se rozhodla psát blog?

Důvodů je hned několik, pojďme se na ně podívat trošku zblízka.

 

  • ČASTO KLADENÉ OTÁZKY

Při práci ve výživové poradně jsem si všímala, že dostávám od klientů velmi podobné otázky týkající se stravování. Otázky se formovaly postupně s klientovou cestou zhubnout. Nebyly to vůbec hloupé otázky, ba naopak. Zpracovat nejčastěji kladené otázky prostřednictvím blogu, kde budou ucelené informace, tipy a rady mi přijde velmi přínosné a efektivní. Navíc k těmto informacím se dostanou i další lidé, kteří se zdráhali zeptat na otázky, které je trápily, aby snad nevypadali hloupě.

Dále jsem si všímala, že klienti dělají podobné chyby, které jim brání v hubnutí a celkové pohodě. Psaní blogu vnímám jako milou možnost, jak v dnešní době šířit hodnotné informace daleko rychleji než individuální cestou během konzultace s klientem.

  • INSPIRACE aneb TO píše život

Současně v blogu sdílím i kus sebe, své zážitky a prožitky, které mohou inspirovat další lidi, kteří se potýkají s něčím, co zrovna řeším i já. Protože i já jsem jenom obyčejná ženská, která v soukromém životě prožívá své vzestupy i pády a hledá cesty, jak z toho ven.

Miluji aktivní odpočinek formou výletů, které podnikám s mojí čtyřnohou parťačkou a přáteli. Jsem vášnivá kuchařka fit receptů, které jsou chutné a zdravé. Ale také mě zajímá psychologie, která nám může dopomoci, jak lépe reagovat na vnější podmínky a zachovat si vnitřní klid, radost, energii a neztratit motivaci. A to vše s vámi budu sdílet na těchto stránkách.

  • O KOUSEK BLÍŽ

Díky blogu budeme v pravidelném kontaktu v intervalu třech týdnů, kdy přidám alespoň jeden článek. Budete-li mít nějakou otázku, kterou byste chtěli zpracovat v rámci pravidelných příspěvků, tak mi napište. Budu se těšit na naše pravidelná setkání formou písmenek.

  • SVOBODA PŘI PRÁCI

A v neposlední řadě miluji svobodu, a to nejen při práci. Svoboda je moje celoživotní téma. Přijde mi úžasné zpracovávat pro vás hodnotný obsah a být přitom na chatě, v kavárně nebo u moře. Zkrátka nebýt fixovaná na jedno místo, ale pracovat tam, kde se zrovna cítím dobře. Nebo využívat pro psaní pohodový čas během cestování 😊.

Nabízím vám NÁVOD, jak k blogovým článkům přistupovat.

Představte si ŠVÉDSKÝ STŮL (a opět jsme u jídla :D), nabízím vám různá témata, která vás mohou obohatit a která směřují k jedinému CÍLI a to jak se CÍTIT (zase) DOBŘE. A vy si prosím vyberte, jaké články vás osloví a budou vám obsahově blízké.

 

S láskou a pochopením k tělu

Jsem vystudovaný technolog potravin, výživový specialista a trenér. Pomáhám svým klientům zhubnout bez diet a "zázračných" doplňků stravy na hubnutí. Radím se správným výběrem potravin. Vycházím především ze studia VŠ, ale také ze své bohaté a velmi rozmanité praxe. Více informací o mně zde >>
  • Nehubneš? A děláš tyto chyby? Pak si stáhni brožuru zdarma
  • Nejnovější články
  • Kategorie